ingetochallt.blogg.se

Typiskt mig

Kategori: inget och allt, om mig

100 saker på en gång......

Varför måste jag alltid börja med flera saker på en gång? 
Jag gör så varje gång jag städar börjar i alla rum samtidigt, plockar där, skurar där samtidigt som jag damsuger i något rum, passar även på att vattna blommor och noppa lite på ett ögonbryn, prata i telefon och mitt i allt är de möjligt att jag lagar lunch..... 

Samma visa idag:
Jag o L lämna H i skolan, åkte sen med bilen till verkstaden och sen åkte vi till Karlssons och köpte gardinstänger. När vi kom hem börja jag med att plocka ur diskmaskinen och samtidigt röjde jag ur byrån i hallen och börja sortera bland vantar och mössor nu har jag alltså två saker på G o de räcker ju inte, så då började jag att sortera tvätt (o tvätta) och samla ihop förstora och försmå kläder som vi ska skänka till behövande flyktingar. Nu är de alltså 4 grejer på G, då är de dags att hämta H i skolan, när vi kommer hem så får barnen hoppa över mösskaoset i hallen, jag börjar då med lunch till L (5 saker på G) och då inser jag att jag måste tvätta fönstren om jag ska kunna montera gardinstänger och hänga upp de nya gardinerna (6 saker på G) 
Och då mitt i fönstertvätten behöver de damsugas.... Observera att jag nu har 7 saker på gång och jag varvar mellan de ovannämnda aktiviteterna. Lillasyster får iaf lunch tillslut. 
Och då kommer jag på att bror med familj ska komma på besök och jag sätter nu en raket i rumpan och gör färdigt disk, mösskaoset, fönster och tvätt. 

Nu är klockan 21 o jag har precis parkerat rumpan i soffan. Nya gardiner, ren tvätt och disk har jag, de är dammsuget och mina fönster är lite renare än tidigar. Ungarna och besöket har fått kvällsmat och mina föräldrar har fått kvällskaffe. Bilen är servad och H har gjort läxa.

Nu ska jag ta ett glas bubbel..... (Vatten) o sen väntar sängen och imöra är de jobb ett dygn. 




/Frida