ingetochallt.blogg.se

Kalashelg och idag

Kategori: inget och allt, om mig


Helgen har bestått av en väldans massa kalasande för storasyster som blev 7 år!
I lördags var det barnkalas och släktkalas för sambons sida av släkten och igår för min sida. Vi lyckades alltså klämma in 3 kalas på 1 dygn. H är mer än nöjd med alla kalas o det är ju det viktigaste. Hon fick så mycket fina saker, flytväst, skor, skinnjacka, monsterhighdockor och en konsert med diggilo gänget för att närma några saker! 
Eftersom jag väljer att inte lägga ut kort på barnen så får ni istället se hur kalas fin jag vart :)
Den rosa klänningen har hängt många år i garderoben, närmare bestämt 10 och nu kommer jag i den igen, o jag vill påstå att den sitter bättre nu 👍
Långkjolen och linnet är ny inköpta från hm, 149kr för kjolen o 79kr för linnet! 
Trivs väldigt bra i långklänningar/kjolar.
Vi har firat morsdag också, min vackra, snälla och alldeles underbara mamma fick kopparfärgade smycken av märket pilgrim från mig o mina bröder. 

Passa även på att sola mina bleka ben, har ju varit topp väder hela helgen ☀️☀️

Själv fick jag nog världens bästa morsdagpresent, en super fin cykel av märket monark. Mina sambo och mina barn skämmer bort mig.❤️❤️❤️

Dagen idag har bestått av trädgårdsarbete, en tur till staden för att byta vissa födelsedagspresenter sen var det trivselkväll på lillasysters dagis. Och trevligt var det, vi föräldrar fick prova på vad barnen gör om dagarna. Jag hoppa långrep för första gången på bra länge. 
Det är verkligen kul 😊

Sen hem o lägga barn, och jag gav mig ut på en löpartur, men idag var det inte turen med mig på löparturen..... Efter 1 km fick jag håll och 100 m efter de så hoppa telefonen ur fickan och min iPhone krossades..... Jag blev förbannad o sprang hem, de blev bara två km löpning, men skam den som ger sig, tog mitt nya vrålåk och cykla fort fort fort i 3,6km. Så nu tänker jag gå o sova med gått samvete! 
Godnatt